Træningstider

I Hareskov Badminton motionistafdeling kan vi godt lide gode, sjove og udfordrende kampe, og det er også vigtigt for os i klubben, at have et godt fællesskab og en hyggelig atmosfære både på banen og efter spil, hvor vi oftes mødes og hygger sammen. For at få så jævne kampe som muligt – og dermed den bedste badmintonspil – har vi hold på forskellige niveauer. Du kan se mere om tider og niveauer samt også vores kontingenter her under.

Sådan spiller vi

På alle hold spilles der både herre- og damedoubler samt mixdouble i 3 runder à 30 min pr. gang. Som medlem melder man sig til via Holdsport pr. gang, så der inden spilstart kan laves en spilleplan, så man får at vide hvem man skal spille med i de forskllige runder. Er man medlem på et hold, er der mulighed for at spille 2 gange om ugen. Dels på holdets faste ugedag og tid, dels på fællesspil tirsdag aften (fra kl. 19.15 til kl. 21), hvor alle klubbens motionisspillere er velkomne at mødes og spille sammen.

Vi tilbyder masser med spil, men ikke decideret træning

Vi har ikke trænere på vores motionistspilledage, men derimod masser af spil. Der er dog mulighed at udvikle sin badminton ved at få gode råd af de andre spillere og selv fokusere på noget man gerne vil blive bedre til. Men da vi pt. ikke kan tilbyde trænere, er det ikke en mulighed at tage godt i mod medlemmer, som aldrig har spillet badminton før.

Kontakt os og høre mere – og kom gerne til prøvetime

Er du interesseret i at komme på et fælles træningshold, så kontakt klubben på mail@hareskovbadminton.dk og hør mere. Det er muligt at komme med på en prøvetime på vores fællesspil tirsdag aften, hvor vi sammen kan se, hvilket hold og niveau, som passer dig bedst. Vi lejer også baner ud pr. sæson, hvor I selv står for bolde.

Mandag

12:30 - 14:00: Formiddagsholdet

Et hyggeligt seniorhold med fokus på samvær og badminton. Kontaktperson Ingrid Facius (damer) og Peter Kristiansen (herrer).


18:30 - 20:00: Mandagsholdet

For de let øvede og medium øvede. Kontaktperson Lena Selander Bitsch, lena@selanderbitsch.dk. Tilmelding senest mandag kl. 15:00 på Holdsport.

Tirsdag

19:15 - 21:00: Tirsdagspil & træning – på tværs af klubbens hold

Kontaktperson Michael Schelbek, madsen.mm@gmail.com. Tilmelding senest tirsdag kl. 18:00 på Holdsport. Koster 20 kr. i boldpenge/gang for medlemmer.

Onsdag

19:00 - 20:00: Onsdag

Baneleje (kun pr. sæson) – for individuelt spil.

Kontakt os på mail@hareskovbadminton.dk og hør nærmere.

Torsdag

18:00 - 19:30: Torsdag 1

For medium/øvede seniorer - hold med med fokus på fællesskab og hygge. Tilmelding/afmelding til Lotte Frøsig, tlf. 4027 0583.


19:30 - 21:00: Torsdag 2

For de øvede/rutinerede spillere. Kontaktpersoner Bo Gaarde og Michael Schelbek. Tilmelding senest torsdag kl. 18:00 på Holdsport.


21:00 - 23:00: Baneleje (kun pr. sæson) – individuelt spil.

Kontakt os på mail@hareskovbadminton.dk og hør nærmere.

Kontingent 2023/2024

Banetider 950 kr./person
Fællestræning 950 kr. + boldpenge
Unge u. 25 år 650 kr.
Formiddagsdamer/-herrer - senioreer 550 kr.
Passivt medlem 50 kr.

Kontingentet betales årlig forud, med opkrævning via Holdsport. Udmelding skal ske skriftligt til bestyrelsen på mail@hareskovbadminton.dk med mindst 1 måneds varsel senest den 1. juni.